Over ons

Jarenlange ervaring in tandtechniek en behandelingen

Warme relatie met patiënten en tandartsen

Professionaliteit en kwaliteit gericht

Gediplomeerd vakmanschap

1 op 1 zorg

Maic Tijssen

Maic Tijssen, eigenaar en klinische prothese technicus

Op 16 jarige leeftijd kwam Maic in aanraking met het vak tandtechniek. In 2003 is hij  begonnen met de opleiding tandtechniek en in 2010 heeft hij bij het UMC Radboud zijn diploma’s gehaald voor specialisatie tandtechniek en zijn  getuigschrift  als Klinische prothese technicus. 

Met het behalen van zijn getuigschrift mag Maic u adviseren en  behandelen in samenwerking met een tandarts of tandprotheticus. 

Vervolgens heeft Maic bij meerdere laboratoriums gewerkt, waardoor hij veel ervaring heeft opgedaan. 

Vanaf 2018 heeft  hij als ambulante behandelaar gewerkt bij verschillende zorginstellingen, hierdoor heeft hij goede ervaring opgedaan door voor verschillende patiënten een passende prothese te maken. 

Ondanks dat het vervaardigen van protheses hem goed bevalt, miste Maic het persoonlijke contact met de  patiënt. Dit  besloot hem om zijn getuigschrift te behalen.

Maic is gedreven in zijn vak en vindt het belangrijk om de tijd te nemen voor de patiënt en deze op haar/zijn gemak te stellen.

Voor ieder voldoende tijd te nemen en te luisteren naar de wensen van de patiënt is dan ook waar hij  voor staat.

Dani Tijssen, office manager en uw contactpersoon.

Dani heeft in 20 jaar veel ervaring opgedaan in de tandheelkunde. Zij is werkzaam geweest als tandarts/preventie assistentie, hetgeen ze met veel passie  en plezier voor het vak heeft uitgeoefend.

Nu met Maic samen Kunstgebit Zeewolde  beginnen, is voor beiden een wens die in vervulling gaat. Elke patiënt verdient een persoonlijke behandeling en een behandeling die met liefde voor het vak wordt uitgevoerd. 

Niet alleen tijdens de behandelingen, maar ook aan de telefoon en achter de  balie wil ze dit uitstralen.

Zij vindt het belangrijk dat iedereen zich welkom voelt en een bezoek aan Kunstgebit Zeewolde als zo prettig mogelijk ervaart.

Logo Kunstgebit Zeewolde zwarte achtergrond (2)

Kunstgebit Zeewolde
“een prothese is meer dan een lach”

Voor meer informatie neem vrijblijvend contact op met Kunstgebit Zeewolde

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.