Klikgebit Kunstgebit Zeewolde

Ontdek de 5 voordelen van een klikgebit!

Bent u moe van een loszittende gebitsprothese of het gebruik van kleefpasta? Een klikgebit kan deze problemen verhelpen! In ons anderhalf jaar bestaan hebben we meerdere mensen blij kunnen maken met de voordelen van een implantaat gedragen prothese. Zij genieten nu van een zorgeloze glimlach.

 

Ontdek de 5 belangrijkste voordelen van een klikgebit:

 

1. Geen last van een gehemelte

Bij een klikgebit of kunstgebit op implantaten wordt de prothese op implantaten in het kaakbot vastgezet. Hierdoor maken we gebruik van een verkortere gehemelteplaat voor de bovenkaak. Dit is zeer geschikt voor mensen met kokhalsreflex!

2. Grotendeels vergoed vanuit de basisverzekering

Veel mensen verwachten hoge kosten bij het verkrijgen van een klikgebit. Maar wist u dat de kosten van het implanteren geheel wordt vergoed vanuit de basisverzekering? Daarnaast worden de kosten van de prothese voor 83% vergoed vanuit de basisverzekering. Wanneer u een aanvullende verzekering heeft kunnen de kosten zelfs oplopen tot 100%!  Houd hierbij wel rekening met uw eigen risico.

3. Zit stevig vast in uw mond

Een klikgebit zit stevig vast in de mond dankzij het gebruik van implantaten die in de kaak worden geplaatst. Dit zorgt voor een betrouwbare en stabiele bevestiging, waardoor het gebit niet verschuift of loskomt tijdens het praten, eten of lachen. Ook zorgt dit voor verbeterde kauwkracht.

4. Minder last van drukplekken
Doordat de prothese meer op de implantaten gedragen wordt en niet volledig meer op de kaak zijn er minder vervelende randjes die in uw tandvlees kunnen drukken. Dit voorkomt de meeste pijnlijke (druk)plekken en zorgt ervoor dat het dragen van de prothese erg comfortabel is.

5. Vergroot uw zelfvertrouwen
Het hebben van een stabiel en goed passend gebit kan uw zelfvertrouwen vergroten! U hoeft zich tijdens sociale activiteiten niet druk te maken over het loskomen van uw prothese. Wij krijgen dan ook veel positieve reacties van onze patiënten.

Ontdek hoe een klikgebit uw leven kan veranderen! Klik op onderstaande button om vrijblijvend advies te ontvangen:

Kom met ons in contact. Wij helpen u graag verder!

Laat uw gegevens achter in onderstaand formulier:

"*" geeft vereiste velden aan

Bent u al patiënt bij ons?*
Algemene voorwaarden
Uw gegevens worden alleen gebruikt om contact met u op te nemen of een ​​afspraak te maken. Zie ook onze privacyverklaring.
Algemene voorwaarden*

Kom met ons in contact. Wij helpen u graag verder!

Laat hieronder uw gegevens achter: